Lohisoitto Avajaiset 2016

AvausLohet soitettii Merikeskus Vellamos 8.kesäkuuta.Tarkotus oli kuulla Trio Brasilia Vellamon kattoestraadil. Myrsky Salomon puuttu pelii, ekat kyyneleet Äiti Maan hädästä tippu taivaalta. Muusikot siirty suosiol venehallii.

Trio Brasilin biisien juuret löytyy Rio de Janeirosta, missä trumpetin soittaja Visa Haarala on asunu ja oleillu .Basson varres notkuu Jonas ”Josa” Mäki, joka ,paitsi komppaa mielettömän hyvin, ottaa kiltist vastaa basisteihin kohdistuvat vitsit. Voisko joku taho joskus puuttuu tähä?HÄ?

Harri ”Hate”Heininen, the Drummerman, paukuttaa sellasel tyylil–ei sit voi kertoo–se on nähtävä ja kuultava. Hate ku poppamies, vaarallisen olonen. Mielenkiintonen ja mausteinen suondi löyty afrikkalaisist paloist, jonkun puun hedelmist.

Visa, joka totisex torvensoittajax ei ollu lainkaa totinen, väitti et Trio esiinty kolmatta kertaa. Osku toista ja tää on fakta. Trio Brasil ALIVE VELLAMO on taltioitu nartsille ja valokuvii Oskul on kahel kameral. Pressikortti, hhmm, avitti kuvaust erilaisist kulmist. Stagen takaakii. Kesemmäl Trio Brasilin voi bongaa Varissaarest.

Lohisoitto soi koskien kuohuissa, saaristos ja kaupungis. Seurailee kojamoiden ja marjaksien ( uros -ja naaraslohi) reittei. 21. kerta tänä vuonna.

Trio Brasil

N.Kari