Uusien alkujen festarit Haminassa

Uusien alkujen Festarit Haminassa

img_0491

Miä tapasin Haminan kaupungin tyällisyyskoordinaattorin Uusien Alkujen Festareil. Kristiina Puska kerto Kulmakives, joka on seurakunnan tila, pikkusen työstää ja festareist. Eka tammikuuta 2015 perustetun tyällisyysohjelman on tarkotus luoda tyäpaikkoi ja prokkis kestää vuatee 2020 asti.

Festarit järkättii nyt toista kertaa kaupungin ja Ravimäki yhdistyksen toimest. Kulmakiven tiloihi oli kutsuttu mm.Sotek, Etelä-Kymen tyättömät, Väylä, Haminan tyällisyysyksikkö ja monii muita, keillä on keinoja auttaa duuni/opiskelu paikan löytymises.TE -keskus autto ceeveen teossa.

Festarit esittelee mahiksii löytää paikan mis olla palkkatuel, tyäharjottelul/kokeilul. Tyäkokemust voi siis saaha monelt saralt,itelleekii vieraalta alalt. Verkostoituminen on toinen mitä festareil haetaa.

img_0497

Osku Media tais kutsuu ite ittesä Kulmakivee tai oikeest se tais olla joku tietotekninen vika – sillä Oskuu ei pöytävarauksist löytyny. Se on toinen tarina se.

img_0522

Kulmakivi tarjos meille roccaa, kahvii ja pullaa kiitos. Kiitos Newerages, musiikist. Kiitos Sulle kuka vaihoit sen minkä voitin villasukkii!

Nina

Ps.Melille kiitos ceestä ja muusta.